Recent Posts

Hvordan du lagre dine malerier trygt før du er klar til å henge dem opp

Når du har fått ditt ferdige kunstverk, kan du finne deg selv som du ville bli lagret inntil du er så langt som til å henge. Hva er det tryggeste stedet? Hva bør temperaturen være i rommet ved å lagre bildene? Og det er denne […]

LoveCustomArt nytt nettsted - pressemelding

LoveCustomArt nytt nettsted - pressemelding

Her på LoveCustomArt ønsker vi å gi klar over det faktum at den nye nettsiden er klar !!! Nå kanskje er det et par ting som må strykes ut ennå, men vi er fortsatt stolte av det nye utseendet. Vi ser frem til ditt besøk […]

Vår oppdaterte bildegalleri

Vår oppdaterte bildegalleri

Sjekk ut vår nyeste maleri i et vakkert galleri. Du kan se de ulike mediene. Du kan sortere «Ifølge Art» og «Art Etter medium.» Vi ønsker alltid de nyeste malerier og tegninger har malt våre artister.
Victor – han er en av våre hovedartist av oljemalerier! Han er veldig allsidig og kan arbeide med noen bilder. Han kan male ditt kjæledyr, din familie, ditt hjem og landskap! Egentlig alt!
Joy – det gjør våre akvareller, kull og blyanttegninger. Du kan også male i pastell. Joy som Victor har også et team av kunstnere å få det du trene og jobbe for oss. For deres individuelt arbeid i vårt galleri.
Vår nye kunstgalleri vil hjelpe deg å velge stiler og media som du liker best, det hjelper også i valg av en bestemt artist.
Hvis du er usikker på hvilket medium som fungerer best for bildet ditt; Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste, er vi glade for å hjelpe og gi deg råd.
Instruere LoveCustomArt å male ditt bilde!

Portrett Malerier fra familiefotografier

Portrett Malerier fra familiefotografier

Vi har alle familiebilder der noen av familiemedlemmene ser perfekt ut, mens andre har øynene lukket eller bare ikke ser på dem som dem. Nå elsker tilpasset kunst kan hjelpe! Vår bildeavdeling kan kombinere forskjellige bilder til en og lage familieportretten du har drømt av […]

En hundemaleri opprettet fra favorittbildene dine!

En hundemaleri opprettet fra favorittbildene dine!

På LoveCustomArt elsker vi alle våre kjæledyr, så vi kan helt forstå at våre kunder ønsker å skape nydelige minner av kjæledyrene sine. Mange kjæledyr er som familiemedlemmer og våre beste venner. Selvfølgelig er alle kjæledyr spesielle, og vi kan male et kjæledyrfoto, men hundemalerier […]

Familie portrett maleri fra foto

Få din familie bilder omgjort til portrettmalerier

Sjekk ut våre nyeste familieportretter – vi synes det er en god idé å tørke støv familiealbum og for å bringe de vakre bildene på veggen.

Oil Painting of a happy family
Olje maleri av en lykkelig familie

Så det er mulig å kombinere flere bilder til ett portrett. Familiebilder elsker å få frisk luft og bli overrasket. Som oljemalerier, bilder har en spesiell hensikt – å bli overrasket! Minner blir vekket, og det er rett og slett vakkert å bli minnet om oppgaven helt spesielle øyeblikkene i livet.

Se den siste familien portrett maleri her:

Merging many photos into one family portrait painting
Flere bilder sammen i et familieportrett

Sjekk gjennom esker med bilder, og du vil finne mange bilder av familien din verdt å slå inn til oljemaleri! Flett Disse bildene av separate familiemedlemmer i en stor familie portrett. Ofte familier kan ikke alle være til stede for foto økter eller bildene ikke blir bra for noen medlemmer mens andre bilder er stor – vi kombinerer de beste for deg, for å sikre oljemaleri vil være helt perfekt, og akkurat det du ønsket !

Gode ​​gaver til familien din

Gi familien din spesielle overraskelser med en spesiallaget portrett maleri fra bilder. Fra bryllup bilder til familiegjenforeninger eller alle barnebarna i ett maleri som gave til besteforeldre jubileum – det er flere muligheter og ideer for å gjøre bildene dine i gaver til familien din. Ved hjelp av vår gratis gavepakking tjeneste for å perfeksjonere overraskelse og bestiller en ramme på samme tid, vil gjøre portrettet ditt enda mer spesiell!

Du slår mitt bilde inn i et maleri

Du slår mitt bilde inn i et maleri

«Du slår mitt bilde inn i et maleri» – hvis det er det du leter akkurat nå – så er du her i LoveCustomArt du kan forvandle bildet ditt inn i en håndmalte malerier Vår fotoavdelingen vil først sjekke bildet ditt! for å sikre at […]

Hvordan bestille en portrett maleri?

Er du vurderer å bestille en portrett maleri? Det er faktisk ikke mye du trenger å se opp for, iallfall ikke hvis du velger LoveCustomArt å lage din maleri. Kundeservice team og kunstneren ønsker å gjøre hele prosessen med ferdigstilling din egen olje maleri eller […]

Morsdag gaveide - LoveCustomArt skaper minner på lerret

Morsdag gaveide - LoveCustomArt skaper minner på lerret

Mange av oss er klar over hvor mye våre mødre gjorde for oss da vi var barn, men bare når vi har barn selv. Det er å ha et barn så mye glede. En stor begivenhet i livet til en stor forandring, og livet som forelder vil aldri bli den samme som før!

Når du ser på alle minnene tilbake, du har med din mor, vil du sikkert finne flotte bilder som nøyaktig gjenspeiler disse minnene, og du ønsker å hente ut disse bildene fra fotoalbum og vise dem mer tydelig.

LoveCustomArt Den perfekte måten å gjøre dette! Bilder på lerret malt – vi forvandler foto til håndmalte portretter eller tegninger, eller kanskje du vil ha en utskrift på lerret?

Våre utskrifter på lerret kan bestilles direkte fra foto eller du kan ha en spesiell stil som Pop Art, Ölgemälde Stil, Grafik-Stil, ColorSplash, Grunge, Länderflagge Stil eller som Avatar akkurat som i filmen

Personlig art inkludert bilderedigering

Personlig art inkludert bilderedigering

Vår fotoavdelingen gjorde en god jobb, for eksempel i behandlingen av den berømte «Napoleon krysset Alpene» maleri. Faktisk ble flere bilder for å oppnå dette resultatet og for å sikre at maleriet skulle være slik det vår klient tenkt det. Vi er veldig fornøyd med […]