Recent Posts

Hur två stora dina målningar säkert tills du är redo att hänga upp themselve

När du har fått din färdiga konstverk, kan du finna dig själv som du skulle lagras tills du är så långt som att hänga. Vilken är den säkraste platsen? Vad ska temperaturen vara i rummet genom att lagra bilderna? Och det är denna rullas upp […]

LoveCustomArt ny webbplats - pressmeddelande

LoveCustomArt ny webbplats - pressmeddelande

Här på LoveCustomArt vill vi ge medvetna om det faktum att den nya webbplatsen är klar !!! Nu kanske det finns några saker som måste strykas ut ännu, men vi är fortfarande stolta över det nya utseendet. Vi ser fram emot ditt besök och är […]

Vår uppdaterade bildgalleri

Vår uppdaterade bildgalleri

Kolla in vår senaste målning i en vacker galleri. Du kan se de olika medierna. Du kan sortera ”Enligt Art” och ”Art Efter medium.” Vi vill alltid de senaste målningar och teckningar har målat våra artister.
Victor – han är en av våra viktigaste konstnär oljemålningar! Han är mycket mångsidig och kan arbeta med foton. Han kan måla ditt husdjur, din familj, ditt hem och landskap! Egentligen allt!
Joy – det gör våra akvareller, kol och blyertsteckningar. Du kan också måla i pastell. Joy som Victor har också ett team av konstnärer för att få vad du tränar och arbeta för oss. För deras eget arbete i vårt galleri.
Vår nya konsthallen kommer att hjälpa dig att välja stilar och media som du gillar bäst, det hjälper också i valet av en viss artist.
Om du är osäker vilket medium som fungerar bäst för ditt foto; Du kan alltid kontakta vår kundtjänst team, vi är glada att hjälpa och ge dig råd.
Instruera LoveCustomArt att måla din bild!

Porträttmålningar från familjebilder

Porträttmålningar från familjebilder

Vi har alla familjefotografier där några av familjemedlemmarna ser perfekt ut medan andra har sina ögon stängda eller helt enkelt inte ser alls ut som dem. Nu Love Custom Art kan hjälpa till! Vår bildavdelning kan kombinera olika bilder till en och skapa familjen porträtt […]

En hundmålning skapad från dina favoritbilder!

En hundmålning skapad från dina favoritbilder!

På LoveCustomArt älskar vi alla våra husdjur, så vi kan helt förstå att våra kunder vill skapa underbara minnen av sina husdjur. Många husdjur är som familjemedlemmar och våra bästa vänner. Naturligtvis är alla husdjur speciella och vi kan måla alla sällskapsdjur, men hundmålningar är […]

Familjeporträtt målning från fotografi

Få din familj bilder förvandlas till porträttmålningar

Kolla in våra senaste familjeporträtt – vi hittar det är en bra idé att damma familjen album och föra de vackra bilderna på väggen.

Oil Painting of a happy family
Olje målning av en lycklig familj

Så det är möjligt att kombinera flera bilder till en porträtt. Familjefoton älskar att få frisk luft och bli förvånad. Som oljemålningar, foton har en speciell syfte – att bli förvånad! Minnen väcks och det är helt enkelt vacker att bli påmind Avhandlingens mycket speciella ögonblick i livet.

Se de senaste familjeporträtt målning här:

Merging many photos into one family portrait painting
Flera bilder tillsammans i en familjeporträtt

Kontrollera genom dina lådor med fotografier och du hittar många bilder av din familj värt förvandlas till olja målning! Slå samman dessa foton separata familjemedlemmar till en stor familjeporträtt. Ofta familjer kan inte alla vara närvarande för fotosessioner eller bilderna inte blir bra för vissa medlemmar medan andra bilder är bra – vi kombinerar de bästa för dig, för att säkerställa att oljemålning kommer att vara helt perfekt och precis vad du ville !

Stora gåvor för din familj

Ge din familj speciella överraskningar med en skräddarsydd porträttmålning från foton. Från bröllop bilder till släktträffar eller alla barnbarn i en målning som gåva för morföräldrar jubileum – det finns flera möjligheter och idéer för att förvandla dina bilder till gåvor för din familj. Med vår gratis presentförpackning service perfekt överraskning och beställa en ram samtidigt, kommer att göra ditt porträtt ännu mer speciell!

Du vänder mitt foto till en målning

Du vänder mitt foto till en målning

”Du vänder mitt foto till en målning” – om det är vad du letar efter just nu – då är du här i LoveCustomArt du kan förvandla ditt foto i en handmålad tavlor Vår fotoavdelning kommer först att kontrollera ditt foto! för att säkerställa att […]

Hur man beställa en porträttmålning?

Funderar du på att beställa en porträttmålning? Det är faktiskt inte mycket du behöver hålla utkik efter, åtminstone inte om du väljer Love Custom Art för att skapa din målning. Den kundtjänst och konstnären vill göra hela processen med driftsättning din alldeles egna oljemålning eller […]

Mors dag present - LoveCustomArt skapar minnen på duk

Mors dag present - LoveCustomArt skapar minnen på duk

Många av oss inser hur mycket våra mödrar gjorde för oss när vi var barn, men bara när vi har barn själva. Det är att ha ett barn så mycket glädje. En stor händelse i livet för en stor förändring, och livet som förälder kommer aldrig att bli densamma som tidigare!

När man tittar på alla minnen tillbaka, har du med din mamma, kommer du säkert hitta bra bilder som korrekt återspeglar dessa minnen och du vill ta ut dessa bilder från fotoalbum och visa dem tydligare.

LoveCustomArt Det perfekta sättet att göra detta! Foton på duk målade – vi förvandlar foton till handmålade porträtt eller ritningar, eller kanske du vill ha en utskrift på duk?

Våra tryck på duk kan beställas direkt från fotot eller så kan du ha en speciell stil som Pop Art, oljemålning stil, grafisk stil, ColorSplash, Grunge, landet sjunker stil eller som Avatar precis som i filmen.

Personlig tekniken, inklusive fotoredigering

Personlig tekniken, inklusive fotoredigering

Vår fotoavdelningen gjorde ett bra jobb, till exempel vid behandling av den berömda ”Napoleon som korsar Alperna” målning. I själva verket har flera bilder som behövs för att uppnå detta resultat och se till att målningen skulle vara hur det vår kund tänkt det. Vi […]