MINE DITT MINE - Spar 15% med rabattkupong SAVE15

Personvernserklæring

Ditt personvern er viktig for oss


Formål med denne personvernpolitikken?

I vår personvernpolicy ønsker vi å forklare hvilke data vi samler inn fra deg og hvordan den skal brukes. I tillegg vil vi fastsette rettigheten du har i henhold til lov om databeskyttelse. Fra og med 25. mai 2018 er alle personopplysninger beskyttet i henhold til GDPR (EUs generelle databeskyttelsesforskrift) samt Storbritannias databeskyttelsesloven 2018. Dine personopplysninger behandles som beskrevet i denne personvernreglene.

Rollen vi har i forhold til dine personlige data?
Vår rolle som LoveCustomArt Ltd. er datakontroll for alle personlige data du gir oss med.

Definisjon av hva personlige data står for og hva betyr behandling av dataene mine?
Personlige data betyr all informasjon som kan kobles til deg (for eksempel adresse, e-post, telefon, navn osv.). Eventuell informasjon som angår et identifisert eller identifiserbart individ.
Behandle dataene dine står for alt vi kan gjøre med dine personopplysninger: Begynn med samlingen av dataene dine, lagre den, bruke og om nødvendig avsløre tredjeparter så vel som overføre alle data vi holder fra deg.

Detaljer om hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg og også hvorfor vi trenger det:
Ved å bruke våre tjenester eller når du kontakter oss på noen måte, må vi samle inn personlige data fra deg, dette vil være når du bestiller fra oss eller spørre om et tilbud eller når du ber om ytterligere informasjon. Vær oppmerksom på at vi ikke lagrer noen betalingsdetaljer på vårt system. Betalingene går gjennom våre partnere Stripe og PayPal, og alle betalingsdetaljer er trygt sendt. Alle våre sider bruker sikker overføring via SSL levert av Comodo.

Eksempler på personopplysninger som vi kan samle innbefatter (men er ikke begrenset til):
- Ditt navn og hvis det er forskjellig navn på mottaker av bestillingen din eller andre person du introduserer oss til under en samtale som kreves for å behandle en bestilling eller videreformidle informasjon til.
- Enhver form for kontaktdetaljer (som telefonnummer, post og e-postadresser) for personen som bestiller eller noen som vil enten motta en bestilling eller være på annen måte relevant når vi kommuniserer med oss.
- Enhver form for tilbakemeldinger du sender til oss på vår tjeneste, våre produkter og om tjenester levert av tredjeparter (våre kunstnere, leveringsfirmaer etc.), dette inkluderer bilder og videoer, samt skriftlige og muntlige kommentarer.

Når du spør om vår tjeneste, vil vi kreve ditt navn og kontaktinformasjon.
Når du spør om et tilbud vi trenger ditt navn, kontaktdetaljer og eventuelle kommentarer vi trenger for å gi deg detaljert informasjon om priser, samt å kunne anbefale passende produkter.
Når du bestiller fra oss, vil vi kreve dine personlige data (navn, kontaktinformasjon, faktura og leveringsadresse), hvis du sender til en annen person eller organisasjon, lagrer og behandler vi navn, adresse og telefonnummer. Eventuell annen informasjon er valgfri og er gitt av din egen beslutning (for eksempel: fødselsdagen, som vi ville bruke til å sende deg en hilsen, så vel som svært spesielle og personlige tilbud).

Tredjeparter kan vi dele dine personlige data med

For å fullføre bestillingen din, må de nødvendige personopplysningene sendes til våre artister og leverandører samt leveringsselskaper, sammen med andre tredjeparter (for eksempel banker og / eller kredittkortselskaper) som trenger dine personlige data for å kunne opprette og levere bestillingen din. Informasjonen kan også gis til myndigheter / offentlige myndigheter, for eksempel skikker, hvis det kreves av dem, eller etter loven. Visse opplysninger kan også sendes videre til sikkerhets- eller kredittkonsulentfirmaer. Vi kan også dele dine personlige data med andre selskaper som tilbyr tjenester på våre vegne, for eksempel å sende ut eller sende ut markedsføringsmateriale, nyhetsbrev og gjennomgangstjenester som Trustpilot eller annet.

Vi gir bare tredjeparter de personlige dataene de trenger for å kunne levere sine tjenester. Vi vil sørge for å treffe alle hensiktsmessige skritt for å sikre at enhver som vi overfører dine personopplysninger av en eller annen grunn, samtykker i å holde den sikker, bruker den bare med det formål å levere sine tjenester og samler ikke personlige opplysninger fra deg etter å ha utført deres tjenester.

Hvor dine personlige data blir behandlet?
Personopplysningene du gir oss, kan behandles i Storbritannia og / eller i et hvilket som helst annet land i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS), samt hjemlandet til artister og leverandører vi bruker. Vi kan også behandle personopplysninger utenfor EØS. Databeskyttelsesloven er kanskje ikke like sterke utenfor EØS som de er i EØS. Personlige data vil ikke bli overført til et land utenfor EØS, med mindre (1) landet som det overføres til, er det Europa-kommisjonen anser for å gi et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse eller (2) personopplysningene overføres til et selskap som er pålagt av vår kontrakt med dem bare for å håndtere dataene i henhold til våre instruksjoner og for å opprettholde passende sikkerhet for å beskytte de personlige dataene vi er fornøyd med de har eller (3) vi er forpliktet til å gi personopplysningene til en regjering / Offentlig myndighet for å fullføre bestillingen.

Måten vi vil holde dine personlige opplysninger trygge
Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre sikker håndtering av dine personlige data på en teknisk og organisatorisk nivå for å unngå ulovlig eller uautorisert håndtering av dataene dine.
Din rett til å trekke tilbake din avtale om at vi behandler dine personlige data
Du kan be om sletting av din personlige data samt unsubs cribing fra enhver markedsføring relatert kommunikasjon vi har med deg. Send oss ​​en e-post på support@lovecustomart.com eller ring oss.

Hvordan kan du finne ut hvilken informasjon vi holder om deg?
Du har rett til å spørre oss (med brev eller e-post) hvilke personlige data du har holdt eller behandlet, for hvilket formål og til hvem det kan være eller har blitt avslørt. Ingen avgift vil bli belastet for å svare på denne forespørselen, med mindre det er åpenbart ubegrunnet eller overdreven, eller vi har tidligere gitt samme informasjon. Vi lover å svare på din forespørsel uten forsinkelse og under alle omstendigheter innen 1 måned med mindre forespørselen er komplisert eller du har gjort mange forespørsler. I så fall kan vi forlenge responstiden med ytterligere 2 måneder.

Hva bør du gjøre hvis personopplysningene vi holder er unøyaktige, utdaterte eller ufullstendige
Hvis du mener at dette er tilfelle, vennligst fortell oss via e-post snarest mulig . Vi vil rette opp problemet innen 1 måned eller innen 3 måneder hvis utbedringen er kompleks.

Hvor lenge og hvor vi beholder dataene dine
Dine data blir beholdt til du ber oss om å fjerne den. Aktivt brukes kun til å ordne bestillingen din eller svare på dine henvendelser. Dine detaljer lagres bare for fremtidige bestillinger for å sikre at vi kan tilby en kontinuerlig tjeneste og for eksempel sende fremtidige bestillinger til samme artist. For ytterligere detaljer om våre lagringsperioder, vennligst kontakt oss.
Med hensyn til direkte markedsføring kan du når som helst varsle oss om å trekke tilbake samtykket og ikke motta ytterligere meldinger fra oss.

Kan jeg be om at mine personlige data skal slettes?
Selvfølgelig! Hvis du ikke lenger vil ha dine personlige data lagret eller brukt av oss på noen måte, vil vi slette alle dine opplysninger under visse omstendigheter. Vær oppmerksom på at hvis vi har fått en ordre fra deg som fortsatt er aktiv, kan vi bare slette detaljene etter at bestillingen er fullført, med mindre du har bedt om å kansellere bestillingen samtidig. oss eller email oss på: support@lovecustomart.com

Vil vi endre personvernreglene?
Ja, det kan hende vi må være pålagt å endre personverninformasjonen fra tid til annen. Hvis vi endrer det, vil vi endre datoen på denne policyen i henhold til dette.

Bruker nettstedet ditt informasjonskapsler?
Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside. Du lurer kanskje på hva en informasjonskapsel er? Det er en liten fil som brukes av nettlesere for å samle inn informasjon om ditt besøk på nettstedet vårt og for eksempel å huske deg på ditt neste besøk. Du kan finne ut mer om informasjonskapsler som brukes her .

Hvis jeg ønsker å klage på hvordan mine personlige data blir behandlet, hva kan jeg gjøre?
Du kan informere oss ved å sende oss en e-post på support@lovecustomart.com Vi vil sørge for å sjekke klagen din og undersøke alle detaljene.

Se også våre Vilkår for bruk .

Din bruk av dette nettstedet og enhver kontrakt mellom deg og Love Custom Art for salg av malerier skal være underlagt og skal tolkes i samsvar med lovene i England og Wales og skal være underlagt ikke-eksklusiv jurisdiksjon for domstolene i England og Wales .

23/10/2018

FØLG OSS

-->
ViArt PHP Ecommerce Solutions