Velkommen til vårt maleri fra fotogalleriet der vi viser frem vårt arbeid fortid og nåtid

Her vil vi vise deg våre nyeste malerier våre kunstnere har opprettet.

Du kan sjekke maleriene etter medium, kategori eller til og med av kunstnere. Vi skal legge til flere og flere artister og ytterligere kategorier.

Hvis du ser et bestemt maleri du liker eller liker kunstverk fra en kunstner, må du nevne det under en bestilling, så vi kan sørge for å sende bildet ditt til samme artist!

Oil Paintings
charcoal drawing
Charcoal Drawing
watercolor painting
Watercolor Paintings
Pastel Paintings
Pastel Paintings
Pencil Drawing
Pencil Drawings

Acrylic Paintings
Acrylic Paintings

Våre kunstnere spesialiserer seg på oljemalerier, kulltegninger, akvareller, Pastelgemälde, blyanttegninger og akryl malerier. I dette galleriet kan du se eksempler på: se landskap, familieportretter, båter, biler, kjæledyr, barnas portretter og mye mer.

Våre kunstnere lager bildene spesielt for deg og kunstverkene inspirerer til refleksjon og beundring. Når du ser arbeidet, vil det definitivt berøre noe i deg. Med vår kunst, kan du ikke bare si “det er fint og deretter fortsette,” du vil ha det igjen og se igjen. Våre malerier og tegninger vil definitivt berøre ditt hjerte hvis du lar hevde som din elskede hund som et portrett. Våre artister utfører sitt arbeid med gode ferdigheter og kompetanse. Våre kunstverk er perfekte for å bringe minner til lerret eller papir. Og sikkert er våre malerier absolutt noe som berører sjelen din til det dypeste dyp, åpne øynene og hjernen din til den vakre mesterverk. Og fremfor alle våre bilder inkluderer elementer og prinsipper for språket i kunst, som er oversatt på skjermen til noe som faktisk ser i live!

Våre portrettmalere har deltatt på kunstskoler, og de kan bruke sine ferdigheter teknisk. Kunst er uttrykk og hver av dem har sine egne særtrekk, teknikker og stiler for å skape en fantastisk mesterverk. Våre Bilde Malere vet hvordan de kan bruke sitt materiale på riktig måte, de ikke bare blande sine farger, de vet når du skal stoppe, ikke pynte og de vet hvordan dette utsøkte snev av Alizarin Crimson genererer alt arbeidet så frisk og ser kreativt ut.

Samtidig våre profesjonelle malere strever for å skape et kunstverk som du ikke har sett før, som tilbyr en ny visjon og mye forståelse for malerkunsten eller tegning og lar deg fullføre prosessen med maleriet til å bli kjent.
Send oss ​​bildet ditt, og du vil ikke angre på det.