Akryl

Slå bildene dine i håndmalte akrylportretter. Bestill et akrylmaleri i dag!

Velkommen til vårt akrylgalleri. Her finner du gjeldende eksempler på akrylmalerier malt på lerret. Vi har mange akryl kunstnere som spesialiserer seg på dette mediet og forbedrer deres evner kontinuerlig i akrylmaleri for å være så god som mulig i dette mediet, noe som hjelper oss med å få noen av de beste artister som bare venter på deg Å male bildet. Her på Love Custom Art, bruker vi bare kunstnere som spesialiserer seg på et bestemt medium. Vi finner at kunstnere som maler i for stort utvalg av medier, selv om de fortsatt er gode, ikke har vanlig praksis og kompetanse som kunstnere som har spesialisert seg på ett eller bare noen av mediaene.

Akrylmaling er en tørkende, vannbasert maling som faktisk blir vanntett når den tørkes og herdes. Derfor er dette det eneste mediumet der vi virkelig trenger å skynde oss hvis en klient ønsker å revidere bildet og be om endringer i maleriet. Hvis den er tørket og herdet og dermed blir vanntett, er endringer svært vanskelig og vanligvis ikke lenger mulig. Vi ønsker å oppmuntre alle som ønsker å bestille et akrylmaleri fra akryl kunstnere til å avgjøre så snart som mulig hvis du ikke er fornøyd med maleriet (du vil få et bilde for visning), og gi oss beskjed så snart som mulig, Hva du vil ha revidert.

Akryl kan også forveksles med olje, da det ser nesten ut på lerretet. De fleste er ikke i stand til å fortelle forskjellen, det krever et forbannet øye. Kunder som er ubehagelige med den midlertidige lukten av et oljemaleri, eller som har allergi, bør velge akrylmaleri. Siden akryl er vannbasert, får du ikke den sterke lukten som er typisk for oljemalerier – det er nesten luktfri.

Hvis du er allergisk mot oljemaling, må du velge et vakkert akrylmaleri!