Bedriftsmalerier

Vi hadde gleden av å hjelpe et selskap i Trinidad og Tobago til å gjøre alt kunstverket til deres nye kontorer. Mange lokale sightseeing steder og flora og fauna ble fanget av våre kunstnere for å dekorere de nye veggene for Maritime Corp i Trinidad. Vennligst gjør kontakt oss hvis du har et lignende prosjekt for oss.

Art for kontoret – mer informasjon

Våre artister er de beste i verden. Våre materialer er de beste. Vi står ved vårt navn (Love Custom Art – vi elsker kunst!). Derfor har vi over 10 000 fornøyde kunder fra hele verden og fra alle turer av livet. Dette er bare noen få ord som ofte brukes til å beskrive våre portretter når de kommer til våre kunder. Fantastisk, hypnotisk, superrealistisk og hypnotisk! Love Custom Art mener portretten skal skape et følelsesmessig bånd med sin kjøper. Hvis du ikke er i bevegelse på en eller annen måte i alle våre malerier, har vi ikke gjort jobben vår.

Våre erfarne oljemaleri og portrettkunstnere har slått forskjellige typer bilder til malerier og kopierer verdensberømte mesterverk, ikke bare for enkeltpersoner, men også for ulike bedriftskunder å dekorere sine kontorer og deres hovedkvarter. Vi malte bryllup bilder, jubileum bilder og bursdag bilder, minnet om en førstefødte barn, malte kjæledyr og boliger, samt mange andre populære og noen ganger til og med unike motiver kan male. For våre bedriftskunder, har vi malt viktige corporate events, lokale scener å bringe farge og liv til kontorveggene.

Vi garanterer tilfredshet med LoveCustomArt oljemalerier på alle trinn i orden og maleriet prosessen ved hjelp av de fineste fargene, den høyeste kvalitet for skjermen, den raskeste behandlingstid, verdens beste prisene og de beste artistene.

Enten du bilde av en hendelse for å feire prestasjoner av selskapet eller til og med bestselgende produkter – våre artister vil fange essensen og ånd av bildet – i en storslått måte som et maleri eller som en tegning!

Hvert portrett er malt av en av våre artister. Det tas hensyn til nøyaktige og spesifikke detaljer. Gjennom talentens og fantasien til vår kunstner puster vi minimal og nyansert detalj i hvert bilde. Vi lar ingen detaljer uberørt. Vi produserer ikke i bulk. Vi tror på kvalitet over kvantitet.