Malerier av hus

Husportrettmalerier er perfekte gaver til stolte huseiere

Så mange vakre minner er knyttet til et hus og et område vi vokser opp i eller har bodd i, noe som gjør husportretter en svært populær type maleri.

For husvarmepartier kan det være en stor overraskelse, så vel som om barnet ditt forlater hjemmet for å leve alene. Gave ideene er uendelige, og vi er sikre på at du vil elske resultatet av å gjøre et bilde av huset ditt til et kunstverk.

Hvilke medier fungerer bra for et husmaleri?

Velg Oljemalerier fra bilde eller bruk den svært populære Watercolor for å skape et flott husportrett. Husmalerier er spesielt fine hvis bildet ikke er rett på utsikten, men en sidevinkel som viser det omkringliggende landskapet. Vi kan slå sammen bilder og endre utseendet på bildet ditt og legge til flere trær eller fjerne elementer for å sikre at det ferdige maleriet av huset ditt er akkurat slik du tenkte på det.

Har husets bilder malt i dag – klikk her !

Gaveidéene kjenner ingen grenser – å slå et bilde inn i et maleri og dermed lage et kunstverk.

Når du lager et fantastisk maleri som du vil elske, må du først velge riktig farge for bakgrunnen din, med mindre du vil holde fast ved originalen.

Faktisk er det også mulig å endre fargen på hjemmet ditt eller endre objekter og trær i bakgrunnen. Når du bestiller, bare legg instruksjonene i kommentarfeltet, og vi vil sørge for at vi velger farge og nøkkel du vil ha, og gjør alle andre endringer. Da kan vi snakke med kunstneren mens vi maler for å sikre at vi alle er på samme side og at riktig maleri er gjort for deg.

Vårt Love Custom Art team vil gjøre sitt beste for å skape det beste, individuelt utformede kunstverket. Vi tilbyr en komplett skreddersydd tjeneste fra det øyeblikket vi mottar bildene av deg, til det øyeblikket malingen er ferdig, og selvfølgelig til levering av innrammet maleri.

Vi vil gjøre dine malerier ser levende ut, slik at det vekker alle de vakre minner for deg:

Dekker
Våre malerier dekker hele overflaten, derfor bruker vi 2-3 strøk for å dekke fargene på undergrunnen på riktig måte.

Holdbarhet
Vi bruker toppkvalitetsmaling som er motstandsdyktig mot friksjon, tørke og riper og sprekker.

dekorativ
Vi benytter levende maling som vil skape en veldig levende, elegant følelse og ønsket atmosfære i hjemmet eller kontoret.

Kvaliteter til våre husmalere

  • De er høflige og svært mottakelige for designene dine.
  • LoveCustomArt foto malere er gode lyttere og kommunikatorer.
  • De er perfeksjonister
  • Veldig allsidig
  • Ærlig i deres bestrebelser.
  • De er svært nysgjerrige, for å sette inn dine ideer og sikre at du er fornøyd.
  • De tilbyr en rask malingsprosess.
  • Renslighet er deres passord.

Er du fortsatt usikker eller lurer på hva neste skritt er?
LoveCustomArt malere vil gjøre alt de kan for å skape et fantastisk kunstverk som vil overgå fantasien din. Ring oss i dag og dekorere hjemmet ditt med flott kunstverk.