Bestil en maleri fra foto

Bestil unikt og veldig personlig kunstverk fra bildene dine

Pastellmaleri fra bildet
Pastel malerier
Kulltegninger laget av bilder
Kulltegninger
Blyant tegninger i farge eller svart og hvitt
Fargerike og blyant
Akvarell maleri fra bildene dine
Akvarell maleri
Akrylmaleri fra bildene dine
Akrylmaleri

Har bildet ditt malt som et oljemaleri
OljemaleriDe profesjonelle portrettartistene på LoveCustomArt gjør bildene dine til vakre og håndmalte malerier og tegninger. Du velger bare ditt favoritt kunstmedium, sender bildet ditt, gir noen detaljer, og etter noen dager kan du motta fremdriftsbilder (valgfritt). Når bildet er klart, vil vi vise det til deg for godkjenning. Vi sender bare maleriet hvis du er 100% fornøyd. Endringer i maleriet / tegningen er selvsagt mulig, og hvis du vil at maleriet skal være klar til å henge, bare velg en ramme etter at maleriet er ferdig.

Har du flere separate bilder? Ikke noe problem! Bare send oss ​​alle bildene, og vi vil kombinere dem – det er spesielt fint hvis du ikke kan bringe hele familien sammen eller få noen familiemedlemmer bare å se på riktig måte. Selvfølgelig er dette enda mer interessant for kjæledyr eiere, da våre dyr aldri konsentrere seg om kameraet lenge nok! For eksempel kan vi sette sammen et flott hodebilde av hundens kropp fra et annet bilde. Mulighetene er uendelige, og vi gleder oss til å skape et spesielt og unikt portrett for deg.

Med LoveCustomArt er det enkelt å bestille ditt eget maleri. Bestillingsprosessen er enkel, uten at du blir bedt om noe unødvendig, og om noen minutter vil bestillingen bli sendt, klar for en artist. Du kan til og med velge artist fra vår artistvalg .

Det vanskeligste valget du må gjøre er å velge bildet og bestemme størrelsen og rammen! Men hvis du vil, kan vi til og med hjelpe deg med det. Kontakt oss, og vi vil anbefale det beste alternativet for bildet ditt.