Våre pastellartnere gjør bildet ditt til vakre pastellmalerier. Få dine i dag!

Leter du etter det pastellmaleriet som alle vil beundre når de besøker deg og ser det hengende i din stue eller spisestue? Ønsker du å forvandle hjemmet til et flott stemningsfullt sted med håndmalte portretter? Et mesterverk av et pastellmaleri? Løsningen er her.
Våre pastellartnere vil sørge for at bildene dine blir bearbeidet og omgjort til vakre pastellportretter. Våre pastellmalerier tar mange forskjellige former over lerretene som familieportretter, Animal fotografier forvandlet til minnesmalerier for å huske de vi elsker og verne så mye. Du tar bildet og forvandler det til pastellmalerier med presisjon og profesjonalitet.

Våre pasteltegninger og malerier lyser intensivt med en rik fløyelsaktig tekstur. Før vi benytter seg av en bestemt pastell, observerer vi nøye de beste egenskapene til et motivfoto og knytter sammen pastellen på papiret som kvalitet, farge, sammensetning etc. Vi tar også hensyn til hvilken type overflater vi bruker pasteller på som egnethet på det valgte kunstverket. Vi velger et gouache pastell medium for sin livsstil og svært kunstnerisk utseende. Våre malere tar også i betraktning at pasteller ikke er permanent festet til overflaten av papiret, så vi tar vare når du håndterer dem. På grunn av dette bruker vi en fikserende spray for å sikre at pastellmaleriet er lengst. På slutten av dagen setter vi våre pastellmalerier under en innrammet plexiglass for å fremme lang levetid og holdbarhet. Dette er nødvendige poeng vår maleren vurderer når hun arbeider med pasteller. Slik at sluttresultatene blir vakre og ut av denne verden.
Med alt sagt og gjort, bør det bli lagt merke til at vi tar vår jobb seriøst og vi tar sikte på å levere høyeste kvalitetstjenester. Søk og tenk ikke mer fordi kundens behov er vår topp prioritet.