Blyant tegninger

Håndtegnede blyantportretter fra våre spesialistkunstnere. Bestill din egen blyant tegning i dag!

LoveCustomArt tilbyr blyant tegninger av mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og landskaper. Hver tegning er en håndtegnet original, og vi bruker alle de merkbare detaljene i bildet for å få mest mulig ut av hvert motiv. De spesielle fotomomentene i livet ditt, kan LoveCustomArt bli kunstverk i blyant, enten det er kjæledyrportretter, et familiemedlem eller en dyrebar eiendom. Eksklusive, høykvalitets håndtegnede portretter av våre blyantartister. Portraiture er mer komplisert, spesielt for ansikter, enn andre motiver, da projeksjonene må plasseres riktig for å oppnå et virkelige resultat.

LoveCustomArt er en veldig eksperimentell leverandør og liker å prøve noe nytt. For eksempel slører vi myke skygger i motiver med bomullspinner, en tegningsteknikk som vi spesielt liker å bruke. Vår favoritt aspekt i tegningen er bruken av super fine 0,5 mm penner, som ofte brukes av ingeniører og arkitekter til å male bygninger hvor fine linjer er spesielt viktige, men når det gjelder portretter, er det noe annet, og du burde Ikke overdriv det fordi det ser mer ut som en linjetegning eller tegneserie. Det er ikke alltid dårlig. Men vi prøver å fange så mye realisme som mulig i vårt arbeid.

Så, hvis du har et bilde som har spesielle minner, la LoveCustomArt gjøre det til et unikt håndtegnet kunstverk som du kan nyte i årene som kommer. Våre artister skaper flotte blyant tegninger fra bildene dine. Vi arbeider grundig for å skape tidløse kunstverk som du kan bruke som en original dekorasjon for ditt hjem eller kontor. Som en gaveide er tegninger og malerier definitivt veldig passende som de er ekstremt personlige og du har mange muligheter til å få et originalt kunstverk.