Husdyrportretter fra fotografier

Leter du etter den perfekte gaven til en kjæledyrseier? Eller ønsker du å feire din beste furske venn i et maleri selv? Våre spesialiserte dyreartister vil gjøre akkurat det for deg! Bla gjennom våre siste petmalerier og bestill ditt eget kjæledyrportrett (klikk her).

Vi tilbyr fantastiske kjæledyrportretter, hvorav noen er:

  • Et kjæledyrfoto malt i olje
  • Sammenslåing av bilder deretter malt i veldig kul tilpassede kunststiler
  • Maling av en valpebilde redigeres først av våre grafiske designere
  • Husdyr ligger i en hengekøye malt i Akvarell

Fra dine egne personlige bilder vil du designe kunstnerisk ved hjelp av oss for å skape et tilpasset håndmalt kjæledyrportrett av katten din, hunden, hesten etc. Designet med absolutt pleie og riktig oppmerksomhet til hver detalj. Resultatet er et usedvanlig unikt kjæledyrportrett med et kunstverk du er virkelig inspirert av. Dette er ingen vanlig prosess, vi samarbeider hvert trinn langs designreisen, og når maleriet er ferdig selv da kan du gjøre revisjoner for å få det riktig som du ville. Så det har mening og personlighet som du ønsket i den opprinnelige ideen å symbolisere en minneverdig feiring av de fantastiske tider du har brukt med kjæledyrene dine.

Våre kjæledyrportretter er tilstrekkelig forbedret og godt beskyttet for å øke levetiden. Våre kjæledyrportretter er også presentert med en utsøkt og luksuriøs innramming her. Våre profesjonelle malere gjør bruk av synlige penselstreker for å vakkert innhente utseendet på kjæledyrportretten.

Våre malere er svært lidenskapelige i hva de gjør, så du kan være sikker på at du får en kvalitetsservice. Med en rimelig mengde år og erfaring med å skape kjæledyrportretter, vil du bli overrasket over kvaliteten på tjenestene du vil motta fra starten, fra den første kontakten til en trygg levering. Og viktigst er prisene våre rimelige

Kommisjonen en av våre bildelærere, og du vil ikke angre på det du gjorde!