Välkommen till vårt Målning från fotogalleriet där vi visar vårt arbete tidigare och nu

Här vill vi visa dig våra nyaste målningar våra konstnärer har skapat.

Du kan kolla målningarna efter medium, kategori eller till och med av artister. Vi ska lägga till fler och fler artister och ytterligare kategorier.

Om du ser en viss målning du gillar eller gillar en konstnärs verk, ber vi dig om det under en order så vi kan se till att du skickar ditt foto till samma artist!

Oljemålningar
Oljemålningar
Träkol ritningar
Träkol ritningar
Akvarellmålningar
Akvarellmålningar
Pastellmålningar
Pastellmålningar
Blyertspenna
Blyertspenna

Akrylmålningar
Akrylmålningar

Våra konstnärer specialiserar sig på oljemålningar, träkolritningar, akvareller, pastellmålningar, rita teckningar och akrylmålningar. I det här galleriet kan du se exempel på: landskap, familjeporträtt, båtar, bilar, husdjur, barnporträtt och mycket mer.

Våra konstnärer skapar bilderna speciellt för dig och konstverk inspirera för reflektion och beundran. När du väl ser jobbet kommer det definitivt att röra något i dig. Med vår konst kan du inte bara säga ”det är trevligt och sedan gå vidare”, du vill titta på det om och om igen. Våra målningar och ritningar kommer definitivt att röra sina hjärtan när du till exempel odödliggör din älskade hund som ett porträtt. Våra artister utför sitt arbete med utmärkta färdigheter och kompetens. Våra konstverk är perfekta för att föra dina minnen till duk eller papper. Och säkert, våra målningar är utan tvekan något som rör din själ till djupet, öppnar dina ögon och ditt sinne till mästerverkets skönhet. Och framförallt innehåller våra målningar element och principer i språket, som översätts på duken till något som faktiskt ser ut som levande!

Våra porträttmålare har deltagit i konstskolor och de kan tillämpa sina färdigheter tekniskt. Konst för dem är ett uttryck och var och en har sina egna särdrag, tekniker och stilar för att skapa ett fantastiskt mästerverk. Våra Foto Målare vet hur de kan använda deras material på rätt sätt, de inte bara blanda sina färger, de vet när du ska sluta, inte försköna och de vet hur denna utsökta touch av Alizarin Crimson genererar allt arbete så fräsch och ser kreativ ut.

Samtidigt strävar våra professionella målare till att skapa ett konstverk som du inte tidigare sett, vilket ger dig en ny vision och förståelse för konsten att måla eller teckna och låter dig förstå målningen.
Skicka oss ditt foto och du kommer inte ångra det.