Akryl

Vänd dina bilder till handmålade akrylporträtt. Beställ en akrylmålning idag!

Välkommen till vårt akrylgalleri. Här hittar du aktuella exempel på akrylmålningar målade på duk. Vi har många akrylkonstnärer som specialiserar sig på detta medium och ständigt förbättrar sina förmågor i akrylmålning för att vara så bra som möjligt i detta medium, vilket hjälper oss att få några av de bästa artisterna som bara väntar på dig Att måla foto. Här på Love Custom Art använder vi bara konstnärer som specialiserar sig på ett visst medium. Vi finner att artister som målar i alltför stort utbud av media, trots att de fortfarande är bra, inte har regelbunden övning och expertis som artister som har specialiserat sig på ett eller bara några av medierna.

Akrylfärg är en snabbtorkande vattenbaserad färg som faktiskt blir vattentät när den torkas och härdas. Därför är detta det enda mediet där vi verkligen behöver skynda om en klient vill ändra bilden och be om ändringar i målningen. Om det torkas och härdas och därigenom blir vattentätt, är förändringar mycket svåra och vanligtvis inte längre möjliga. Vi vill uppmuntra alla som vill beställa en akrylmålning från våra akrylkonstnärer att bestämma så snart som möjligt om du inte är nöjd med målningen (du får ett foto för granskning) och meddelar oss så snart som möjligt, Vad du skulle vilja ha reviderat.

Akryl kan också förväxlas med olja, eftersom det ser nästan ut på kanfasen. De flesta människor kan inte berätta skillnaden, det kräver ett förbannat öga. Kunder som är obekväm med den tillfälliga lukten av en oljemålning eller som har allergi bör välja akrylmålning. Eftersom akryl är vattenbaserad får du inte den starka lukten som är typisk för oljemålningar – det är praktiskt taget luktfritt.

Om du är allergisk mot oljemålningar, välj en vacker akrylmålning!