Företagsmålningar

Vi hade nöjet att hjälpa ett företag i Trinidad och Tobago att göra allt konstverk för sina nya kontor. Många lokala sevärdheter och flora och fauna fångades av våra konstnärer för att dekorera de nya väggarna för Maritime Corp i Trinidad. Snälla kontakta oss om du har ett liknande projekt för oss.

Konst på kontoret – mer information

Våra konstnärer är de bästa i världen. Våra material är bäst. Vi står vid vårt namn (Love Custom Art – vi älskar konst!). Därför har vi över 10 000 nöjda kunder från hela världen och från alla håll i livet. Dessa är bara några ord som ofta används för att beskriva våra porträtt när de kommer till våra kunder. Breathtaking, hypnotisk, superrealistisk och hypnotisk! Love Custom Art anser att porträttet ska skapa ett känslomässigt band med sin köpare. Om du inte har flyttat på något eller annat sätt när du tittar på våra målningar har vi inte gjort vårt jobb.

Våra erfarna oljemålning och porträttmålare har vänt olika typer av bilder till målningar och kopior världsberömda mästerverk, inte bara för privatpersoner, men också för olika företagskunder att dekorera sina kontor och deras högkvarter. Vi målade bröllop bilder, årsdagen bilder och födelsedags foton, minnet av en förstfödda barn, målade husdjur och hem, liksom många andra populära och ibland till och med unika motiv kan måla. För våra företagskunder har vi måttat viktiga företagsevenemang, lokala sceneries, för att ge färg och livlighet till kontorsmuren.

Vi garanterar fullständig tillfredsställelse med dina LoveCustomArt oljemålningar vid varje steg under ordern och målningsprocessen genom att använda de finaste färger högsta kvalitet för skärmen, den snabbaste handläggningstid, världens bästa priserna och de bästa artisterna.

Oavsett om ditt foto av en händelse att fira resultaten av företag eller ens dina bästsäljande produkter – våra artister kommer att fånga essensen och andan i bilden – i en hisnande sätt som en målning eller en teckning!

Varje porträtt är målat av en av våra artister. Uppmärksamhet riktas mot exakta och specifika detaljer. Genom vår konstnärs talang och fantasi andas vi in ​​minimal och nyanserad detalj i varje bild. Vi lämnar ingen detaljer orörd. Vi producerar inte i bulk. Vi tror på kvalitet över kvantitet.