Målningar av hus

Husporträttmålningar är perfekta presenter för stolta husägare

Så många vackra minnen är kopplade till ett hus och ett område vi växer upp i eller har bott i, vilket gör husporträtt till en mycket populär typ av målning.

För husuppvärmningspartier kan det vara en stor överraskning såväl som om ditt barn lämnar hem för att leva på egen hand. Presentidéerna är oändliga och vi är säkra på att du kommer att älska resultatet av att göra en bild av ditt hus till ett konstverk.

Vilka medier fungerar bra för en husmålning?

Välj våra oljemålningar från foto eller använd den mycket populära Akvarell för att skapa ett fantastiskt husporträtt. Husmålningar är speciellt trevliga om fotot inte är rakt men en sidovinkel som visar det omgivande landskapet. Vi kan slå samman foton och ändra utseendet på ditt foto, lägga till fler träd eller ta bort saker för att se till att den färdiga målningen av ditt hus är precis hur du tänkte på det.

Har dina husbilder målade idag – klicka här !

Så många fantastiska minnen är förknippade med ett hus eller ett område du spenderar ditt liv i och kallar hem. Presentidéerna känner inga gränser – att göra ett foto till en målning och därmed skapa ett konstverk.

När du skapar en fantastisk målning som du kommer att älska, måste du välja rätt färg för din bakgrund först, om du inte vill stanna med originalet.

Det är faktiskt också möjligt att byta färg på ditt hem eller ändra föremål och träd i bakgrunden. Lämna vid beställning bara instruktionerna i rutan och vi ser till att vi väljer önskad färg och ton, samt utföra några andra förändringar. Då kan vi prata medan målning med konstnären för att säkerställa att vi alla är på samma sida och bara rätt målningar genomförs för dig.

Vårt kärlekskunskapsteam gör sitt bästa för att skapa det bästa möjliga, individuellt utformade konstverket. Vi erbjuder en helt anpassad service från det ögonblick då vi får bilderna från dig, tills den tidpunkt då målningen är klar, och naturligtvis upp till leverans av inramade målning.

Vi ska göra dina målningar levande så att det väcker alla vackra minnen för dig:

Täck
Våra målningar täcker helt underytan, det är därför vi applicerar 2-3 kappar åtminstone för att ordentligt täcka färgen på underytan.

Hållbarhet
Vi använder toppkvalitetsfärger som är resistenta mot friktion, torkar såväl som repor och sprickor.

dekorativ
Vi använder vibrerande färger som skapar en mycket levande, elegant känsla och önskad atmosfär i hemmet eller kontoret.

Våra husmålare egenskaper

  • De är artiga och mycket mottagliga för dina mönster.
  • LoveCustomArt foto målare är bra lyssnare och kommunikatörer.
  • De är perfektionister
  • Mycket mångsidig
  • Ärlig i sina ansträngningar.
  • De är exceptionellt nyfiken, så att du lägger in dina idéer och ser till att du är nöjd.
  • De erbjuder en snabb målningsprocess.
  • Renlighet är deras klockord.

Är du fortfarande osäker eller undrar vad nästa steg är?
LoveCustomArt målare kommer att sätta allt på ett underbart konstverk för att skapa som kommer att överträffa din fantasi. Ring oss idag och dekorera ditt hem med bra konstverk.