Oljemålningar

Här kan du se alla våra senaste oljemålningar från foton.
För att beställa ditt eget oljeporträtt – klicka här

Oljeporträtt av handmålade bilder målade av professionella konstnärer

Med hjälp av konstnärerna av LoveCustomArt.com kan du göra dina favoritbilder till superkylda oljeporträtt. Allt du behöver göra är att skicka in ditt foto och fatta några beslut om storlek, ram och du är klar! Resten görs av vårt supportteam och naturligtvis konstnären! Välj din artist från våra gallerier eller låt oss välja konstnären från vilken du vill ha din bild målade.

Olja är ett bra medium, speciellt för ett realistiskt resultat, resultatet av din målning kommer att bli fantastiskt och du kommer att bli förvånad över hur många av dina besökare som frågar om målningen. Se till att du lägger till de framstegs bilder vi har tillhandahållit så att du kan bevisa för dem att det är en riktig oljemålning och ingenting har skrivits ut! Om du har gjort din forskning kan du ha märkt många oljemålare som erbjuder en tryckt oljemålning eller tryckt duk som kommer att övermålas. Det gör vi inte! Vi gillar det verkliga utseendet – det verkliga konstverket!

Konstnärerna vi arbetar med för våra oljemålningar är mycket speciella för oss eftersom de skapar vackra konstverk. Vi vill se till att de kan fortsätta att skapa konstverk som är lika detaljerade som de exempel vi visar här i vårt Oljestående Galleri. Vi vill därför be dig välja bilder som tydligt visar objektet, personen eller landskapet som är Du vill ha målat. Suddiga bilder är mycket svåra och kan inte leda till en detaljerad målning, som vi visar här. Även om en artist kan förbättra ett suddigt foto och lägga till detaljer utan att veta de saknade detaljerna, är det inte möjligt att uppnå samma resultat som om fotot var av hög kvalitet!

Om du har frågor om utvecklingen av en oljemålning kan du besöka vår ”hur det fungerar” sida besök eller kontakta oss.