Våra pastellkonstnärer gör ditt foto till vackra pastellmålningar. Få dina idag!

Letar du efter den pastellmålningen som alla skulle beundra när de besöker dig och ser det hänga i ditt vardagsrum eller matsal? Vill du förvandla ditt hem till ett bra atmosfärställe med handmålade porträtt? Ett mästerverk av en pastellfärgning? Lösningen är här.
Våra pastellkonstnärer ser till att dina bilder är bearbetade och förvandlas till vackra pastellporträtt. Våra pastellmålningar har många olika former över dukar som familjeporträtter, djurfotografier förvandlas till minnesmålningar för att komma ihåg de vi älskar och vårda så mycket. Du tar bilden och omvandlar den till pastellmålningar med precision och professionalism.

Våra pastellteckningar och målningar lyser intensivt med en rik flätig textur. Innan vi använder en viss pastell, observerar vi noga de bästa egenskaperna hos ett motivfoto och associerar pastellen på pappret, såsom kvalitet, färg, komposition etc. Vi tar också hänsyn till vilken typ av ytor vi använder pasteller på som lämplighet för det valda konstverket. Vi väljer ett gouache pastellmedium för sitt liv och mycket konstnärligt utseende. Våra målare tar också hänsyn till att pasteller inte permanent är fasta på pappersytan, så vi tar hand om när du hanterar dem. Därför använder vi en fixativ spray för att se till att pastellmålningen är längsta. I slutet av dagen lägger vi våra pastellmålningar under en ramad plexiglas för att främja livslängd och hållbarhet. Dessa är nödvändiga punkter som vår målare anser när vi arbetar med pasteller. Så att slutresultatet blir vackert och utav denna värld.
Med allt sagt och gjort bör det komma till märket att vi tar vårt jobb seriöst och vi strävar efter att leverera högsta kvalitetstjänster. Sök och fundera inte längre på att vår kunds behov är vår högsta prioritet.