Penna ritningar

Handritade pennaporträtt från våra specialister. Beställ din egen penna ritning idag!

LoveCustomArt erbjuder penna ritningar av människor, djur, fordon, byggnader och landskap. Varje ritning är ett handritat original och vi använder alla de skenbara detaljerna i fotot för att få ut det mesta av varje motiv. De speciella fotomomenten i ditt liv, LoveCustomArt, kan förvandlas till konstverk i blyertsfärg, oavsett om det är sällskapsdjurporträtt, en familjemedlem eller en dyrbar egendom. Exklusiva, högkvalitativa, handritade porträtt av våra pennaartister. Porträtt är mer komplicerat, särskilt för ansikten, än andra motiv, eftersom projiceringen måste placeras korrekt för att uppnå ett verkligt livslöst resultat.

LoveCustomArt är en mycket experimenterande leverantör och gillar att prova något nytt. Vi torkar, till exempel, mjuka skuggor i motiv med bomullsvabbar, en ritningsteknik som vi särskilt tycker om att använda. Vår favorit aspekt i ritningen är användningen av superfina 0,5 mm pennor, som ofta används av ingenjörer och arkitekter för att måla byggnader där fina linjer är särskilt viktiga, men när det gäller porträtt, är det något annat och du borde Överdriv inte det eftersom det ser ut som en linjeteckning eller en tecknad film. Vilket är inte alltid dåligt. Men vi försöker fånga så mycket realism som möjligt i vårt arbete.

Så, om du har ett foto som har speciella minnen, låt LoveCustomArt göra det till ett unikt handritat konstverk som du kan njuta av under de kommande åren. Våra konstnärer skapar fantastiska penna ritningar från dina foton. Vi jobbar noga med att skapa tidlösa konstverk som du kan använda som en originaldekoration för ditt hem eller kontor. Som en presentidé är teckningar och målningar definitivt mycket lämpliga eftersom de är extremt personliga och du har många möjligheter att få en original konstverk.