FÄR DIN MINNE - SPARA 15% med rabattkupong SAVE15
Gratis frakt och presentförpackning
Sekretesspolicy

Din integritet är viktig för oss


Syftet med denna sekretesspolicy?

I vår integritetspolicy vill vi förklara vilken data vi samlar in från dig och hur den ska användas. I tillägg kommer vi att fastställa rätten du har enligt lagar om dataskydd. Från och med den 25 maj 2018 skyddas alla personuppgifter i enlighet med GDPR (EU: s allmänna databeskyddsförordning) samt Storbritanniens dataskyddslagen 2018. Din personuppgifter behandlas enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Den roll vi har i relation till dina personuppgifter?
Vår roll som LoveCustomArt Ltd. är datakontroll för alla personuppgifter du ger oss.

Definition av vad personuppgifter står för och vad betyder behandling av mina data?
Personuppgifter betyder all information som kan kopplas till dig (till exempel adress, e-post, telefon, namn etc.). All information som hänför sig till en identifierad eller identifierbar individ.
Behandling av dina data står för allt vi kan göra med dina personuppgifter: Börja med insamling av dina uppgifter, lagra dem, använda och vid behov avslöja för tredje part såväl som övernattning av data vi håller från dig.

Uppgifter om vilka personuppgifter vi samlar in från dig och varför vi behöver det:
Genom att använda våra tjänster eller när du kontaktar oss på något sätt behöver vi samla personuppgifter från dig, det här är när du beställer från oss eller fråga för en offert eller när du begär ytterligare information. Observera att vi inte lagrar några betalningsuppgifter på vårt system. Betalningarna går via våra partners Stripe och PayPal och alla betalningsuppgifter skickas säkert. Alla våra sidor använder säker överföring via SSL som tillhandahålls av Comodo.

Exempel på personuppgifter som vi kan samla inkluderar (men är inte begränsade till):
- Ditt namn och om det är namnet på mottagaren av din order eller någon annan person du presenterar oss för under samtal som krävs för att behandla en order eller vidarebefordra information till.
- Vilken typ av kontaktuppgifter (som telefonnummer, post och e-postadresser) för den person som beställer eller någon som kommer antingen att få en order eller vara på något annat sätt relevant när de kommunicerar med oss.
- Alla typer av anteckningar som vi behöver behålla när vi tittar på att kommunicera med dig (förfrågan, beställning, leverans etc.)
- Vilken typ av feedback du skickar till oss om vår service, våra produkter och om tjänster som tillhandahålls av tredje part (våra konstnärer, leveransföretag etc.) inkluderar foton och videoklipp samt skriftliga och muntliga kommentarer.

När du frågar om vår tjänst kommer vi att kräva ditt namn och kontaktuppgifter.
När du frågar efter en offert vi behöver ditt namn, kontaktuppgifter och eventuella kommentarer vi behöver för att ge dig detaljerad information om priser samt att kunna rekommendera lämpliga produkter.
Vid beställning från oss kommer vi att kräva dina personuppgifter (namn, kontaktuppgifter, fakturering och leveransadress), om vi skickar till en annan person eller organisation, lagrar och behandlar vi deras namn, adress och telefonnummer. Annan information som ställs är valfri och ges av ditt eget beslut (till exempel: din födelsedatum, som vi skulle använda för att skicka dig en hälsning samt mycket speciella och personliga erbjudanden).

Tredje part kan vi dela med dig av dina personuppgifter
För att slutföra din beställning måste nödvändiga personuppgifter skickas till våra artister och leverantörer samt leveransföretag, tillsammans med andra tredje part (t.ex. banker och / eller kreditkortsföretag) som behöver dina personuppgifter för att skapa och leverera din beställning. Informationen kan också lämnas till myndigheter / offentliga myndigheter såsom tull, om det krävs av dem eller enligt lag. Vissa uppgifter kan också vidarebefordras till säkerhets- eller kreditkontrollföretag. Vi kan också dela dina personuppgifter med andra företag som tillhandahåller tjänster på våra vägnar, till exempel att skicka ut eller maila ut marknadsföringsmaterial, nyhetsbrev och granskningstjänster som Trustpilot eller annat.

Vi tillhandahåller endast tredje part de personuppgifter de behöver för att kunna leverera sina tjänster. Vi kommer att se till att vi vidtar alla lämpliga åtgärder för att se till att vem som helst som vi skickar dina personuppgifter av av någon anledning samtycker till att hålla den säker, använder den endast för att tillhandahålla sina tjänster och samlar inga personuppgifter från dig efter att ha utfört dem tjänster.

Var kommer dina personuppgifter att behandlas?
De personuppgifter du tillhandahåller kan behandlas i Storbritannien och / eller något annat land i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) samt hemlandet för de konstnärer och leverantörer vi använder. Vi kan också behandla personuppgifter utanför EES. Dataskyddslagar får inte vara lika starka utanför EES som de är i EES. Personuppgifter kommer inte att överföras till ett land utanför EES, om inte (1) landet som det överförts till är ett som Europeiska kommissionen anser för att tillhandahålla en adekvat nivå av dataskydd eller (2) personuppgifterna överförs till ett företag vilket endast krävs av vårt kontrakt med dem för att hantera uppgifterna i enlighet med våra instruktioner och för att behålla lämplig säkerhet för att skydda de personuppgifter vi är nöjda med eller (3) vi är skyldiga att lämna personuppgifter till en regering / Offentlig myndighet för att slutföra din beställning.

Så vi skyddar dina personuppgifter
Vi kommer att göra vårt yttersta för att säkerställa säker hantering av dina personuppgifter på en teknisk och organisatorisk nivå för att undvika olaglig eller obehörig hantering av dina uppgifter.

Din rätt att återkalla ditt avtal om att vi behandlar dina personuppgifter
Du kan begära att du raderar din personuppgifter såväl som unsubs cribing från någon marknadsföring relaterad kommunikation vi har med dig. Skicka e-post till oss på support@lovecustomart.com eller ring oss.

Hur kan du ta reda på vilken information vi håller om dig?
Du har rätt att fråga oss (per brev eller e-post) vilka personuppgifter du har hålls eller bearbetas, för vilket ändamål och till vilken det kan eller har blivit publicerat. Ingen avgift debiteras för att svara på denna begäran om det inte är uppenbart ogrundat eller överdriven eller vi har tidigare lämnat samma information. Vi lovar att svara på din förfrågan utan dröjsmål och under alla omständigheter inom en månad om inte begäran är komplex eller du har gjort många förfrågningar, i så fall kan vi förlänga vår svarstid med ytterligare 2 månader.

Vad ska du göra om personuppgifterna vi håller är felaktiga, föråldrade eller ofullständiga?
Om du tror att det är fallet, var snäll och kontakta oss så fort som möjligt . Vi kommer att åtgärda problemet inom 1 månad eller inom 3 månader om korrigeringsförfrågan är komplex.

Hur länge och var vi behåller dina data
Dina uppgifter kommer att behållas tills du ber oss att ta bort den. Används endast för att ordna din order eller svara på dina förfrågningar. Dina uppgifter sparas endast för framtida beställningar så att vi kan tillhandahålla en kontinuerlig tjänst och till exempel överföra framtida beställningar till samma artist. För mer information om våra datalagringsperioder, vänligen kontakta oss.
När det gäller direktmarknadsföring kan du när som helst informera oss om att återkalla ditt samtycke och inte ta emot några ytterligare meddelanden från oss.

Kan jag be om att mina personuppgifter ska raderas?
Naturligtvis! Om du inte längre vill ha dina personuppgifter lagrade eller använda av oss på något sätt, tar vi bort alla dina uppgifter under vissa omständigheter. Observera att om vi har fått en order från dig som fortfarande är aktiv kan vi bara ta bort detaljerna när du har slutfört din beställning, om du inte har bett om att också avbryta ordern samtidigt.
För att radera dina uppgifter, ring bara oss eller maila oss på: support@lovecustomart.com

Skal vi ändra integritetspolicyen?
Ja, det kan hända att vi kanske behöver ändra informationen om sekretesspolicy från tid till annan. Om vi ​​ändrar det ändrar vi datumet för denna policy i enlighet med detta.

Använder din webbplats cookies?
Vi använder cookies på vår hemsida. Du kanske undrar vad en kaka är? Det är en liten fil som används av webbläsare för att samla in information om ditt besök på vår hemsida och till exempel att komma ihåg dig vid ditt nästa besök. Du kan få reda på mer om cookies som används här .

Om jag skulle vilja klaga på hur mina personuppgifter behandlas, vad kan jag göra?
Du kan informera oss genom att maila oss på support@lovecustomart.com Vi kommer att se till att du granskar ditt klagomål och undersöker alla detaljer.

Se även våra användarvillkor .

Din användning av denna webbplats och eventuella avtal mellan dig och Love Custom Art för försäljning av målningar ska regleras av och tolkas i enlighet med England och Wales lagar och ska vara föremål för icke-exklusiv behörighet för domstolarna i England och Wales .

23/10/2018

FÖLJ OSS

-->
ViArt PHP Ecommerce Solutions